Şapte zone ale corpului pe care să NU le atingi cu mâna

 
Şapte zone ale corpului pe care să NU le atingi cu mâna
Şapte zone ale corpului pe care să NU le atingi cu mâna

Există anumite părţi ale anatomiei umane care au nevoie de examinarea noastră zilnică, pentru a ne asigura că ne bucurăm de o sănătate desăvârşită. În acelaşi timp, însă, există şi zone pe care experţii ne recomandă să nu le atingem decât atunci când este neapărată nevoie.Acestea sunt cele şapte zone ale corpului pe care nu trebuie să le atingi! Tu ai căzut până acum în „capcana” lor?

Faţa


Te întrebi de ce îţi apar coşuri? E posibil ca alimentaţia și hormonii să nu fie de vină pentru această problemă, ci un gest aparent inofensiv, pe care îl practici zi de zi: îţi atingi faţa cu mâna!

Nu îţi interzicem să îţi mai aplici crema de faţă ajutându-te de propriile mâini, dar nu o face fără să te speli înainte. De asemenea, abţine-te pe cât posibil să îţi atingi tenul atunci când eşti la birou, chiar dacă tocmai ai fost la toaletă şi ai „dat bineţe” apei şi săpunului: experţii ne atrag atenţia că numărul bacteriilor de pe clanţa de la uşa de la baie este mai mare chiar decât populaţia de microbi de pe closet, iar biroul este la rândul lui un mediu propice pentru aceste microorganisme nocive.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?