Săptămâna patimilor la poliţia de frontieră Constanţa. E post negru...pe post de greva foamei

Post negru la Poliția de Frontieră constănțeană în Săptămâna Patimilor. Mai mulți polițiști din Garda de Costă au intrat în greva foamei, dar... doar în timpul programului. Oamenii legii au ales această formă de protest pentru că sunt nemulțumiți ca ministrul de Interne Carmen Dan nu se implucă în soluționarea problemelor polițiștilor și refuză dialogul cu privire la salarizarea acestora. Liderul de sindicat Valentin Matea a declarat, pentru Realitatea TV, că poliţiştii care refuză hrana pe parcursul executăriii serviciului  își vor executa misiunile conform dispozitiilor primite și fişei postului.

Prin acest gest, a mai explicat poliţistul constănţean, colegii săi speră să atragă atenţia ministrului de Interne, "Nu avem de gând să ne oprim. Noi chiar vrem să îi aratam ca existăm."

De altfel, într-un comunicat al sindicatului Europol se spune că "instituţional se mândresc cu rezultatele muncii noastre. Numai azi au fost prezentate 9-10 situaţii în care poliţiştii de frontieră au avut un cuvânt de spus. Toate reunesc profesionalismul şi devotamentul poliţiştilor de frontieră, multe ore de munca, informaţii, acţiune, riscuri... Ce nu se vede? Condiţiile de muncă, salarizarea proastă, drepturile poliţiştilor călcate in picioare."  

sursă foto: Radio Constanţa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?