Ce spune mama copilului mort la Sanador despre decizia Colegiului Medicilor

 

Andreea Duţă, mama copilului mort la Sanador, a declarat la Digi24, luni, în urma votului de blam dat de Colegiul Medicilor ca unică sancțiune împotriva celor șase medici de la spitalul privat că această instituție „nu ar trebui să mai existe”.„E o mizerie decizia Colegiului Medicilor. Am spus în nenumărate rânduri că nu am încredere în această instiuție din care principalul vinovat, dr. Bălănescu, cred că face și parte sau soțul ei face parte. Fac parte din toate comisiile posibile și imposibile. Colegiul Medicilor demonstrează încă o dată că e inutilă în societatea românească, demonstrează că e diletant. Votul de blam e o sancțiune care privește imaginea, noi operăm aici cu imagini, nu operăm cu vieților oamenilor. Nu știu ce ar fi trebuit să facă mai mult echipa de medici care care mi-a omorât copilul ca să își piardă dreptul de liberă practică, mă întreb”, a spus Andreea Duță, la Digi24

Despre faptul că nu s-a făcut referire la concluzia Institutului de Medicină Legală, în urma căreia s-a stabilit că bebelușul a murit din cauza unui vas de sânge atins în timpul operației, ceea ce a provocat hemoragia internă, femeia a spus că „este protejată doamna Bălănescu”.

„Sunt protejați medicii de către Colegiul Medicilor, care nu ar trebuie să mai existe, nu-și găsește sensul, e o gaură neagră în care se mușamalizează toate cazurile, în care pacienții au de pierdut întotdeauna”, a completat mama bebelușului mort la Sanador.

Andreea Duță a mai spus că „decizia de a merge la acea comisie a avut loc acum două săptămâni, în ultimul moment, pentru că știam la ce să mă aștept”.

În ceea ce privește dosarul penal, ea a spus că „sper să nu fiu nevoită să îmi fac singură dreptate, deocamdată aștept legea să facă dreptate, dar probabil că va veni un moment în care n-am să mai aștept”.

Cazul copilului mort la Sanador. Colegiul Medicilor: Doctorii au greșit. Tragedia putea fi evitatăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?