Samsung contraatacă. Pregăteşte lansarea Galaxy X, primul telefon flexibil

Avem Galaxy S8, iPhone 8, iPhone X, de ce nu şi un Galaxy X? Ori producătorii de telefonie trec printr-o criză cruntă de inspiraţie, ori este o acţiune coordonată, menită să ajute clienţii să facă deosebirea între gadgeturile de ultimă generaţie. După iPhone X, şi Samsung pregăteşte un telefon cu acest indicativ, pe care urmează să-l lanseze anul viitor. Va fi primul telefon flexibil din lume, relatează GadgetReport.roPreşedintele Samsung Electronics, Koh Dong-jin, a declarat, potrivit Bloomberg, că 2018 este anul în care compania va prezenta primul său telefon flexibil. Samsung lucrează de ani de zile la proiectul Galaxy X şi pare că a reuşit să pună la punct tehnologia revoluţionară.

„Ca şef al Samsung Electronics, pot să spun că ţinta noastră (n.r. – pentru lansarea telefonului flexibil) este anul viitor. Când vom reuşi să rezolvăm toate problemele, îl vom lansa pe piaţă”, a declarat Koh Dong-jin.

GadgetReport.ro relata, recent, că telefonul, cu nume de cod SM-G888N0, a apărut deja în statisticile Bluetooth SIG, organizaţia care acordă certificările pentru acest standard de comunicaţie.

Aflaţi cum arată telefonul de pe GadgetReport.ro - https://gadgetreport.ro/telefoane-mobile/samsung-contraatac-pregateste-lansarea-galaxy-x-primul-telefon-flexibil/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?