Salonul Auto de la Paris 2018. Modelul electric prezentat de Dacia -Renault

 

Salonul Auto de la Paris 2018 își deschide porțile joi și le va închide pe 14 octombrie. Marii producători de autoturisme sunt gata să își prezinte noile modele. Salonul Auto de la Paris 2018. La Salonul Auto de la Paris, Groupe Renault dezvăluie EZ-ULTIMO, un concept de vehicul-robot autonom, electric, conectat şi o soluție de mobilitate de tip car-sharing, oferind o experiență de călătorie premium.

Disponibil la cerere, pentru o zi sau doar pentru o oră, EZ-ULTIMO se adresează oamenilor care își doresc un moment privilegiat pentru o călătorie prin oraș sau pentru o experiență turistică exclusivă. Se adresează, de asemenea, companiilor care doresc să le propună clienților lor o extensie premium a experienței de drum. 

Salonul Auto de la Paris 2018. Groupe Renault a prezentat K-ZE, un nou vehicul electric de segment A, inspirat din stilul SUV, cu o autonomie de 250 km, adică cea mai bună autonomie de pe segmentul său. Prezintă un design sportiv cu linii ferme, are o alură musculară și compactă. Dincolo de designul seducător, K-ZE se reîncarcă ușor datorită unui dublu sistem de încărcare, compatibil cu prizele domestice și infrastructura publică. Dotările – senzori de parcare spate, cameră de marșarier și un ecran central cu navigație și servicii conectate  - maximizează experiența la bordul unui vehicul electric.

Salonul Auto de la Paris 2018. China este prima piață mondială de vehicule electrice, dar și piața cu cea mai rapidă creștere. Proiectat pentru a fi comercializat pe piețele internaționale, K-ZE va fi lansat mai întâi în China. Fabricarea sa, la nivel local, va fi asigurată de e-GT New Energy Automotive Co, o companie de tip joint-venture creată cu Dongfeng Motor Group și Nissan pentru a dezvolta și a produce vehicule electrice competitive pe piața chineză. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?