Salonul auto de la Frankfurt! Vedetele ediției sunt mașinile electrice FOTO & VIDEO

 

Salonul Auto de la Frankfurt şi-a deschis porţile! Producătorii promit că revoluționează industria auto. Maşinile electrice sunt vedetele acestui an și devin, ușor-ușor, tot mai accesibile. 

Noul model Wolkswagen ID 3 va schimba complet percepţia asupra maşinilor electrice.

/>
Mașina are o baterie cu autonomie de până la 550 km. Versiunea de bază costă 30.000 de euro și ajunge la 40.000 de euro cu cât bateria mașinii ține mai mult.
Şi noul model Ford Puma, pe care americanii îl produc începând din acest an la fabrica de la Craiova, a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Mașina va putea fi cumpărată din luna decembrie.


Mercedes Benz a vrut să dea lovitura şi a prezentat un model concept 100 la sută electric care îţi taie respiraţia. Vision EQS are liniile futuristice cu un interior simplu şi luxos care te duce cu gândul în viitor.

De partea cealaltă, la Frankfurt, considerat altădată cel mai important şi mare Salon Auto din lume, lipsesc numeroase mărci precum Alfa Romeo, Renault, Citroen, Fiat, Dacia, Mazda, Rolls-Royce, Toyota şi Volvo. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?