Un nou scandal în Sănătate. Salarii tăiate fără explicație. Scăderi de până la 700 de lei

 

Medicii și asistenții de la mai multe spitale din Capitală au aflat, fără explicații, că salariile li se vor diminua cu până la 700 de lei.Vineri, în zi de salariu, s-au trezit bani mai puţini pe card. Situaţia e valabilă pentru mai multe unităţi medicale din București, unde scăderile de salarii sunt de câteva zeci de procente. La spitalul ”Bagdasar Arseni”, managerul a trimis angajaţilor o scrisoare în care promite că vor primi diferenţa de bani până la finalul anului. Sindicaliştii nu exclud că urmează noi proteste.

”Mai puțin cu zeci de procente la salarii... un asistent medical la fel. Este vorba despre tot personalul medical. (...)  Scrisoarea am văzut-o întâmplător. Managerul anunță că nu sunt bani pentru acordarea sporurilor la nivel maxim și promite că până la sfârșitul anului vor fi acordate. Nu înțeleg de ce”, a declarat Viorel Hușanu, președinte Sanitas București, la Realitatea TV.

În opinia sa, cauza ar fi lipsa banilor care, spune el, era o problemă încă de la început, din momentul în care au fost făcute promisiunile de mărire.

”Dacă știau că nu sunt bani nu trebuau să ne promită, nu trebuiau să-și bată joc de manageri. (...) O să mă consult cu toți colegii din țară. Trebuie să luăm atitudine la nivelul federației dacă situația se repetă la ivel de țară”, a mai spus Hușanu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Olimpiu Marin
15 Jun 17:55
Mai baieti cucuieti sefi de sindicat. Guvernul asta o sa va mai minta odata si in momentul in care or sa aiba toata puterea or sa sea o lege anti sindicat. Asa ca eu cred ca ar fi mai bine sa dati voi o lege anti parlament in cursul acestei luni inainte sa apuce ei presedintia tarii si sa schimbe legile justitiei si sindicatelor.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?