Salarii de 2.200 euro pentru români în Germania. Angajează McDonald’s, Burger King şi Marriott

 
O firmă germană angajează la Timişoara
O firmă germană angajează la Timişoara

Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat că românii care doresc să muncească în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic, pot fi remuneraţi cu sume de 1.400-2.200 euro brut pe lună. Angajările sunt făcute pe o perioadă de la şase luni la un an de Marriott Hotel Frankfurt, McDonald’s şi Burger King.Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să muncească sezonier în Germania, informează b365.ro.

Selecţia celor interesaţi se va desfăşura la Braşov pe 27 şi 28 august 2014.

Conform AMOFM, Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald's şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2).

Salarii de 1.400-2.200 euro brut lunar pe o perioadă de 6 luni sau un an

Salariul oferit este de 1.400 –2.200 euro brut/lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu menţiunea că se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu. Detalii aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Razvan Zilber
19 Jun 02:22
de unde va luati ma voi informatiile astea? e cunoscut in toata lumea ca mcdonalds ofera cele mai proaste salarii...voi veniti ca 2200 pe luna da...mai aberati intr-un timp si de lidl ca face angajari si ca ofera 2000 lei pe luna...chiar asa idi0ti sunteti?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?