Sălaj: Cresc şansele de angajare pentru absolvenţii de studii superioare

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Sălaj a anunțat, săptămâna aceasta, cea mai consistentă ofertă pentru absolvenții de studii superioare, dintre cele 120 de locuri de muncă vacante, oferite de către angajatorii din judeţ, zece adresându-se acestora.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Sălaj, dintre cele 120 de locuri de muncă vacante oferită săptămâna aceasta de angajatorii din judeţ, zece se adresează absolvenţilor de studii superioare, fiind cea mai consistente ofertă din ultima perioadă.

Citeste mai mult: adev.ro/nbqmh9


Astfel, cele mai multe locuri de muncă sunt în construcţii, respectiv 59. Urmează domeniul producţiei şi prestării de servicii, cu 33 de locuri de muncă vacante, industria alimentară cu 14, confecţiile cu 11, sectorul transporturilor cu două locuri şi cel al comerţului, cu un post, informează Adevarul.
Pentru absolvenţii de studii superioare, oferta include un post de inginer textile pielărie, în Zalău, unul de consilier juridic la Cluj Napoca, unul de inginer construcţii civile industriale în Cluj Napoca şi Bistriţa şi două posturi de ingineri de aceeaşi specialitate la o firmă de construcţii, cu sediul la Halmăşd. Două firme din Panic îşi caută, fiecare, câte un programator, iar un cunoscut producător de mobilă angajează şef sector industrial la Bocşa - Şimleu Silvaniei.
Nu în ultimul rând, Biblioteca Judeţeană angajează doi bibliotecari, posturi pentru care se cer studii superioare.
 

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?