S.R.Stănescu: CSM a bătut în cuie noua definiție a procurorului-model. Punct de referință? Negulescu

Consiliul Superior al Magistraturii a bătut în cuie noua definiție a procurorului model, așa cum a fost ea formulată de către Inspecția Judicară. Punct de referință este faimosul procuror Mircea Negulescu, un procuror ”curat ca lacrima”, scrie Sorin Roșca Stănescu, în editorialul său.”Mircea Negulescu devine astfel portretul robot al procurorului imaculat. Un procuror model și curat ca lacrima își poate permite să furnizeze unor persoane cercetate penal elemente din dosarul instrumentat de un alt procuror și să-l învețe ce să declare și ce să nu declare. Aceasta este consacrată acum drept o practică absolut corectă”, a mai scris acesta. 

Procurorul-model, spune S.R. Stănescu, poate executa o persoană, înfundând-o în pușcărie, pentru că, în urmă cu zece ani, l-a înjurat de mamă.

 

Citește continuarea pe corectnews.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?