S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi...

S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi...
S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi...
S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi... S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi... S-au dus să aprindă lumânări la cimitir, dar mai să cadă din picioare! Sicriele erau desfăcute şi...

O întâmplare desprinsă parcă din filmele de groază a avut loc în Argentina. Atenţie, imaginile sunt şocante şi vpă pot afecta emoţional!O familie din oraşul Santiago del Estero, Argentina, a mers la cimitir, cu gândul să aprindă o lumânare pentru sufletele morţilor. Nici prin gând nu le-a trecut că, odată ajunşi acolo, vor avea parte de o scenă de coşmar!

Mormintele erau pline de câini maidanezi care se luau la bătaie pe ceva ce părea a fi "mâncare". Când s-au apropiat, aceştia au văzut că, din mormintele care se năruiau din cauza vechimii, ieşeau osemintele celor îngropaţi acolo.

Îngroziţi de scenele care se desfăşurau în faţa lor, oamenii au scos telefoanele şi au început să facă poze, cu gândul să le arate autorităţilor, pentru a se lua măsurile necesare.  

"Am rămas fără cuvinte când am văzut acele lucruri oribile... Bucăţi din sicrie erau împrăştiate prin tot cimitirul... Dar cel mai oribil a fost să vedem cum câinii trăgeau cu colţii de resturi umane, de foame... Era dezgustător", a povestit Gustavo Juarez, pentru un ziar local.

Mai mult, bărbatul a spus că la un moment dat a văzut un sicriu de copil lăsat pe pământ. "Cine ar face una ca asta?", a mai spus bărbatul, indignat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?