S-au dus la cimitir să-şi pomenească morţii, dar AU AVUT UN ŞOC când au văzut ce se întâmplase

 
Morminte profanate în judeţul Galaţi.
Morminte profanate în judeţul Galaţi.
FOTO: http://www.viata-libera.ro/

Mai mulţi localnici din Folteşti, judeţul Galaţi au avut parte de un şoc la finele săptămânii trecute când au mers la cimitirul din comună ca să-şi pomenească morţii.

Oamenii au găsit crucile şi pietrele de pe şase morminte smulse sau sparte, cel mai probabil de răufăcători care nu au avut altă modalitate mai bună de a-şi petrece începutul de weekend, în condiţiile în care cimitirul nu este păzit. Indignaţi de gestul necreştinesc, dar mai ales de pagubele de mii de lei, rudele morţilor care au fost astfel batjocoriţi au cerut ajutorul poliţiştilor abia luni dimineaţă, scrie viata-libera.ro.

"În urma sesizării primite, s-a deschis o anchetă şi au fost identificaţi autorii în persoana a doi bărbaţi din comună, unul de 39 de ani şi un altul de 24 de ani. Pe numele acestora s-a întocmit dosar penal pentru profanare de morminte", a precizat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Deşi cei doi suspecţi vor fi obligaţi să achite contravaloarea pagubelor, rudele celor îngropaţi în mormintele vandalizate spun că nu vor aştepta până când justiţia îşi va spune ultimul cuvânt şi vor face eforturi pentru a suporta reparaţiile astfel încât morţii lor să se odihnească în linişte şi decenţă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?