S-a VOTAT: care e DESPĂRŢIREA care doare cel mai mult

Despărţirile sunt întotdeauna grele, dar se pare că majoritatea oamenilor urăsc, în mod special, un anumit fel de a te despărţi de o persoană. Din păcate, nu este o mare surpriză. Atunci când doi oameni dintr-un cuplu îşi spun "Adio", doare mai mult când la mijloc este implicată o a treia persoană, decât în cazul despărţirilor în care niciunul dintre cei doi membri ai cuplului nu s-a îndrăgostit de altă persoană.

Un studiu publicat recent în Personality and Social Psychology Bulletin de la Cornell University a rugat 600 de persoane să se supună unor experimente pentru a descoperi ce tip de respingere doare cel mai mult. Fără nicio îndoială, concluziile au fost evidente: persoanele resimt respingerea mai mult atunci când o altă persoană le este preferată de către un alt participant la studiu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?