Şocant. S-a urcat în avion cu o armă de foc, ascunsă în bagajul de mână. Ce a urmat...

Cu arma in avion
Cu arma in avion

Caz incredibil în SUA, ţara care a luat măsuri draconice la îmbarcarea în avioanele de pasageri, după atentatele teroriste din 2001. O poliţiştă s-a îmbarcat pe aeroportul din Los Angeles fără probleme cu arma din dotare în bagajul de mână.Poliţista, aflată în afara orelor de serviciu, s-a îmbarcat pe aeroportul internaţional din Los Angeles (LAX) cu destinaţia Taiwan, însă a uitat că are pistolul în geanta de umăr.

Arma nu a fost detectată la testarea de securitate de pe aeroport. Poliţista Noell Grant şi-a dat seama de incident abia când a schimbat avionul la Taipei.

Ea a informat imediat autorităţile locale care nu i-au permis să părăsească Taiwan-ul până nu se clarifică situaţia armei, potrivit BBC News.

Oficialii americani au admis că procedurile de securitate au fost încălcate şi au declanşat o anchetă pe aeroportul din Los Angeles.

Poliţista de 42 de ani de la Santa Monica Police Department (SMPD) nu a fost arestată în Taiwan, dar i s-a spus că nu poate părăsi ţara.

Nu este clar dacă poliţista va fi pusă sub cercetare disciplinară la întoarcerea în Statele Unite.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?