S-a trezit dimineața plină de vânătăi inexplicabile. A mers la medic și a aflat ceva îngrozitor

 

O femeie din Marea Britanie s-a trezit într-o dimineață plină de vânătăi, numai pentru a afla, după ce a ajuns la spital, că suferă de o boală îngrozitoare, scrie Mirror.co.uk. 

Tot corpul femeii era acoperit de vânătăi purpurii, mari, iar femeia nu găsea nicio explicație. Thea Wilson, femeia în vârstă de 37 de ani, a asigurat medicii că nu a băut în seara precedentă, așa că vânătăile nu apăruseră în urma unor eventuale căzături.  

Medicii nu au știut ce să creadă, dar, după ce i-au spus inițial că are o tulburare de trombocite, au descoperit, în urma unei biopsii, că suferă de o formă rară de leucemie - Leucemie acută mieloidă, cunoscută și sub numele de Leucemie acută promielocitara. Doar 100 de persoane, anual, sunt afectate de această boală în întreaga lume.

Thea a început un tratament intensiv: chimioterapie și vitaminizare, care a durat mai bine de 5 luni. Apoi, a aflat minunea: medicii au informat-o că boala a intrat în remisie.

Acum, medicii, mulțumiți de felul în care a decurs tratamentul, au găsit cuvinte de admirație pentru pacientă.

"Atitudinea ei pozitivă a inspirat asistentele și pacienții. Este exemplul de persoană care se ridică la înălțimea situației, care are un spirit puternic și reușește să transforme o situație negativă în ceva pozitiv", a declarat infirmiera șefă Bridget Atkins, de la spitalul care a tratat-o pe Thea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?