"S-a ridicat şi a plecat!" Mumia unui budist mort de 89 de ani i-a speriat pe toţi privitorii

 
Lama budist
Lama budist
Lama budist Lama budist Lama budist

Caz incredibil în Siberia: liderii religioşi din regiune susţin că mumia unui lama budist care a murit în urmă cu 89 de ani a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce se plimba prin clădirea-muzeu în care se află.

Rămăşiţele trupeşti ale călugărului budist din Rusia sunt păstrate într-un sarcofag de sticlă în "palatul" deţinut pe vremuri de înaltul prelat, în apropierea oraşului Ulan-Ude în Siberia.

Pe internet au apărut imagini surprinse de camerele video de supraveghere (CCTV) care îl arată pe liderul budist mort în urmă cu aproape un secol plimbându-se în toiul nopţii în muzeul unde se află trupul său mumificat.

Credincioşii budişti cred că o astfel de "minune" este posibilă deoarece călugărul a fost mumificat în poziţia de lotus şi că organismul său, care nu s-a degradat aproape deloc, ar fi intrat într-o stare de hibernare, asemănătoare stării de nirvana.

Liderii religioşi din Siberia susţin că acesta ar fi un îndemn post-mortem pentru pace al sfântului budist. Lama Dashi-Dorzho Itigilov a fost liderul budist încă dinaintea Revoluţiei bolşevice şi a avut o influenţă enormă în Siberia la începutul secolului 20.

"Într-una dintre imagini, se vede o figură argintie care se apropie de un fotoliu din încăpere. Mai există şi o adoua înregistrare. Nu este nicio glumă, este un fapt cert, incontestabil", , a declarat pentru publicaţia Siberian Times Lama Damba Ayusheev, actualul lider budist din Republica Buryatia, o regiune budistă din Rusia.

PROMOTIE LA eMAG! TOATE OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?