S-a lăudat în tren că și-a înșelat iubita. Mare greșeală! Imediat, toată țara i-a aflat secretul

 

Un bărbat care s-a lăudat prietenilor că și-a înșelat iubita a realizat în scurt timp că a făcut o mare greșeală.

O tânără care călătorea cu trenul în Marea Britanie a decis să facă publică o conversație pe care a auzit-o în tren, între mai mulți bărbați.

Emily Shepard a auzit din greșeală cum unul dintre bărbați se lăuda prietenilor săi că și-a înșelat prietena, așa că a decis să posteze conversația pe Twitter.

”Dacă cineva are un prieten pe nume Ben care se află acum în trenul Bournemouth - Manchester, să știe că tocmai le-a spus prietenilor că te înșală. Părăsește-l!”, a scris Shepard pe Twitter.

Rezultatul a fost neașteptat. Postarea s-a viralizat rapid, fiind distribuită de zeci de mii de oameni.

În plus, mai toată presa a scris despre subiect.

Deocamdată nu se știe nimic despre soarta lui Ben și a prietenei sale, nici dacă aceasta l-a părăsit. Dar conversația și căutarea lui Ben continuă pe Internet.

Mai mult, comentatorii de pe Twitter l-au îndemnat pe Ben să își divulge identitatea, pentru a-i feri pe ceilalți oameni cu același nume să orice necazuri în relațiile lor.

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Camila Rodela
23 May 06:27
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?