S-a jucat ”Pokemon Go”, jocul care a înnebunit lumea. Ce a urmat? Dramatic

 

Psihologii avertizează că jocul ”Pokemon Go”, care face ravagii printre posesorii de smartphone-uri din întreaga lume, poate să ne ”controleze mintea”, iar un tânăr din SUA confirmă acest lucru.

Adolescentul a văzut că prietenii săi se joacă ore în șir ”Pokemon Go” și a vrut să nu fie mai prejos, așa că a încercat să facă același lucru. 

Din nefericire, nu știa care sunt regulile jocului, astfel că s-a hotărât să apeleze tot la amicii săi. A făcut o captură din joc și le-a trimis imaginea acestora, rugându-i să-i spună ce trebuie să facă mai departe. 

Unul dintre prietenii săi i-a sugerat să arunce cu mingea care-i apăruse pe ecran către Pokemon-ul care, de asemenea, se afla în imagine. Copilul, însă, nu a înțeles și a confundat realitatea cu cea din joc, astfel că a aruncat pur și simplu cu telefonul mobil după Pokemon-ul din joc ce părea că stă pe strada din fața sa. 

Nu mult mai târziu, tânărul a făcut o poză telefonului spart, amuzându-și prietenii cărora nu le venea să creadă ceea ce vedeau. ”Nu cred că tocmai ai făcut așa ceva! Cum poți fii așa?!”, a scris unul dintre ei, potrivit metro.co.uk.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?