S-a inspirat dintr-un film: ce a descoperit un pescar spaniol, pe plajă. Trecuseră trei ani

 

Un pescar din Spania a avut parte de una dintre cele mai extraordinare întâmplări, atunci când a găsit în Ocean o sticlă cu un mesaj în ea. Curios, tânărul a citit mesajul şi....i-a răspuns expeditorului.

Unul dintre cele mai romantice gesturi a făcut-o să viseze pe o adolescentă de 14 ani care a decis să trimită un mesaj într-o sticlă în Ocean.

Tarra a scris un mesaj, l-a introdus în zece sticle şi le-a aruncat în Ocean, în timpul unei vizite la mătuşa sa, în statul american Maine. Fata şi-a scris şi numele şi datele de contact.


"Am crezut că ar putea exista o mică posibilitate ca cineva să le găsească, dar a fost un experiment amuzant. Nu cred că mă aşteptam la ceva atât de important", povesteşte fata, explicând că au trecut 3 ani până când una dintre sticle a fost găsită de cineva, scrie ABC News. 

Tânărul pescar spaniol i-a spus Terrei că este din Ţara Bascilor şi că se afla cu fratele său şi cu prietenii la pescuit atunci când a găsit sticla, la mai bine de 5200 de km de locul de unde fusese aruncată şi că are de gând să pună şi el un mesaj în sticlă şi să o arunce în mare, cu speranţa că cineva le va răspunde amândurora.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?