S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național

 
S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național
S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național
FOTO: monitorulsv.ro
S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național S-a înfipt cu mașina într-un crater apărut din senin pe un drum național

Un accident rutier cu totul ieşit din comun s-a produs pe DN 2 E, la intrarea în comuna Marginea dinspre Solca, unde un şofer care se deplasa regulamentar s-a trezit în faţă cu o groapă imensă, care se întindea pe mai mult de un sens de mers. 

Maşina s-a înfipt pur şi simplu în groapă, doar norocul şi prudenţa şoferului făcând ca accidentul să nu se transforme într-o nenorocire. Carosabilul a cedat brusc în zona unui podeţ, cel mai probabil din cauza infiltraţiilor de apă, scrie monitorulsv.ro

Accidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.00.

Constantin Cruţ, în vârstă de 45 de ani, din comuna Horodnic de Sus, conducea un autoturism Opel Corsa, alături de el, în dreapta, aflându-se soţia sa, în vârstă de 28 de ani, în timp ce pe bancheta din spate era băieţelul lor de 6 ani. Cei trei veneau de la Solca, de la părinţii femeii, şi se îndreptau spre casă. În afara localităţii Marginea, drumul liniştit spre casă al familiei Cruţ s-a transformat într-un coşmar. 

„Era în faţa mea un microbuz, când a trecut acesta cred că s-a rupt drumul, dar şoferul, în loc să oprească, s-a tot dus şi eu am intrat în crater. A fost groaznic, era imposibil să evit. Doar la televizor vedeam cazuri de astea şi mă gândeam cum se poate rupe asfaltul, dar iată acum am păţit-o eu”, a relatat ulterior bărbatul.

Marele noroc al celor trei pasageri din maşină este că purtau centuri de siguranţă şi că şoferul nu avea viteză.

„Deşi eram în afara localităţii, nu aveam mai mult de 60 de kilometri la oră, dacă aveam viteză mai mare eram morţi toţi trei. Ce s-a întâmplat este de necrezut, de neînchipuit”, a declarat, în stare de şoc, bărbatul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?