S-a dus la spital să nască. Medicul care o avea în evidenţă a refuzat să o consulte. Motivul e ireal

 
A născut acasă pentru că medicii nu au vrut să o interneze. Ce s-a întâmplat cu bebeluşul?
A născut acasă pentru că medicii nu au vrut să o interneze. Ce s-a întâmplat cu bebeluşul?

O gravidă care a venit să nască nu a găsit niciun medic la un spital din Gorj. Femeia se programase la cezariană, însă a intrat în travaliu mai devreme şi a fost dusă de soţ la spital.

Acolo, medicul care a supravegheat sarcina a spus că i s-a terminat programul şi nu se poate ocupa de ea. Gravida de 27 de ani avusese o sarcină cu probleme şi după ce întreaga noapte s-a simţit rău, de dimineaţă s-a prezentat la spitalul din Turceni, acuzând dureri groaznice de burtă, scrie gazetadenavodari.ro.

Nu a găsit decât nişte asistente, iar medicul care o avea în evidenţă pe gravidă le-a transmis că şi-a terminat programul. Speriat, soţul a luat-o pe femeie şi a dus-o în grabă cu maşina la Craiova. Medicii au băgat-o imediat în sala de operaţii, iar acum femeia şi copilul sunt în stare foarte bună. Soţul spune că va depune plângere împotriva medicului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?