S-a anunţat data şi ora la care Discovery Channel va difuza documentarul "Dezastrul din Colectiv"

 
 S-a anunţat data când Discovery Channel va difuza documentarul "Dezastrul din Colectiv"
 S-a anunţat data când Discovery Channel va difuza documentarul "Dezastrul din Colectiv"

Documentarul "Dezastrul din Colectiv", despre tragedia care a avut loc în clubul bucureștean pe 30 octombrie, va fi difuzat în premieră de Discovery Channel pe 13 martie.

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați — supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare. De asemenea, va fi și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internațional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producții precum "Alien" (1979) sau "Al cincilea element" (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

Filmul are 44 de minute, va fi transmis pe 13 martie, de la ora 22,00. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?