Un rus a venit de la muncă şi şi-a prins soţia în pat cu un student. Ce a urmat, desprins din filme

 

Nikolai, un bărbat de 38 de ani Rusia, a venit într-o bună zi de la muncă şi a crezut că-i cade cerul în cap: şi-a prins soţia în pat cu un tinerel. Galeria Foto.Fără să mai aştepte alte explicaţii, omul s-a îndreptat către dulap, a deschis un sertar, de unde a scos o armă AK-47, pe care a îndreptat-o spre amantul nevestei. Îi tremura degetul pe trăgaci şi a ezitat. Profitând de asta, studentul a ieşit pe balconul apartamentului, fără să-i mai pese că era la etajul 2, şi a vrut să sară. De la geamul camerei alăturate, soţul nervos l-a urmărut cu arma.

Tânărul s-a desprins de balustradă, a aterizat pe trotuarul din faţă şi s-a rănit grav. Agresorul n-a mai tras cu arma. Vecinii ieşiseră la geam, iar soţul s-a retras în casă. Soţia a chemat salvarea pentru amant, apoi, la 3 zile distanţă, a intentat divorţ.

Episodul cu pricina, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?