Rovana Plumb, întrebată dacă România ar face faţă unei alte tragedii Colectiv: "Ferească Dumnezeu!"

 

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, uimeşte prin sinceritate. Întrebată de jurnaliști dacă România ar putea gestiona în prezent o criză ca cea de la clubul Colectiv, a răspuns "ferească Dumnezeu" și a afirmat că ea gândește pozitiv și nu dorește astfel de evenimente."Ferească Dumnezeu! Vă rog să nu mă puneți să răspund la o astfel de întrebare. Eu întodeauna gândesc pozitiv și nu doresc ca astfel de evenimente să se întâmple", a fost răspunsul Rovanei Plumb, potrivit euractiv.ro.

Întrebată cum comentează faptul că, în prezent, România nu mai are nicio bancă de piele, Rovana Plumb a evitat orice răspuns, cerând jurnaliștilor să pună întrebări doar pe tema conferinței de presă. Rovana Plumb și comisarul european Corina Crețu au susținut marți o conferință de presă, în cadrul evenimentului "O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățeni".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?