Rona Hartner face mărturisiri şocante din viaţa ei

 
Rona Hartner 
Rona Hartner 

Rona Hartner a mărturisit că a încercat să se sinucidă după ce logodnicul a părăsit-o. Tatăl acesteia a reuşit să o salveze.

„Întorsătura mea de destin a fost în anul 1996, când am avut cel mai groaznic an din viaţa mea. În acest an mi s-a parut efectiv că eram încarcerată între 1.000  de uşi închise, crezusem într-o dragoste perfectă, care a durat şapte ani şi s-a oprit brusc. Trebuia să se termine cu o căsnicie şi s-a ales praful. Terminasem facultatea de teatru şi intrasem la mai multe spectacole, inclusiv la Teatrul Odeon, în distribuţia spectacolului «Opera de trei parale », iar la premieră mi-au zis că sunt prea bună şi m-au dat afară din distribuţie. Am avut o tentativă de sinucidere şi tatăl meu m-a salvat. Nu ştiu cum, dar în loc de a ajunge tata la Biserică, a ajuns la şcoală, la facultate, într-o cameră unde nu era clasă, nu se ţineau ore şi eu eram acolo şi încercam să mă sinucid. Am lucrat opt luni la un spectacol cu care trebuia să-mi dau licenţa şi ... nu am mai ştiut ce fac. Acela era momentul în care era să fac ceva ireparabil”, i-a spus Rona Hartner Iulianei Marciuc în cadrul emisiunii  „Destine ca-n filme”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?