Romaniţa Iovan, despre semnul divin primit la parastasul lui Adrian Iovan din Apuseni

FOTO: Tudor Migia / Click
FOTO: Tudor Migia / Click
FOTO: Tudor Migia / Click FOTO: Tudor Migia / Click FOTO: Tudor Migia / Click

Romaniţa Iovan, a urcat pe munte weekendul acesta pentru a şasea oară, pentru a-l comemora pe fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan. În locul în care a avut loc accidentul aviatic, acum 4 ani, moţii din Apuseni au făcut un adevărat altar, plin de flori, poze şi icoane.Pe 20 ianuarie 2014 o veste cumplită cădea ca un trăsnet în familia creatoarei de modă Romaniţa Iovan (53 de ani). Fostul ei soţ, tatăl copilului ei, a decedat la 55 de ani, într-un accident aviatic petrecut în Munţii Apuseni, în apropiere de localitatea Petreasa, Alba.

“Este a şasea oară când vin aici şi de fiecare dată totul pare diferit. Un singur lucru e constant: când ajungem sus, pe munte, ne întâmpină soarele. Practic, Adrian ne aşeaptă cu soare de fiecare dată. Simţim peste tot energia lui. Anul acesta a fost cea mai mare zăpadă, am mers pe jos 3 kilometri, însă acest drum nu face decât să ne bucure şi să ne purifice sufletele. N-aş putea de una singură, aşa că ţin să le mulţumesc tuturor sătenilor care s-au implicat, domnului primar din Horea (n.r. Marin Nicola), părintelui Sorin din satul Trifeşti (comuna Horea, jud. Alba) şi prietenilor care mă însoţesc de la Bucureşti”, a declarat Romaniţa pentru Click!

Drumul pe munte şi parastasul în sine sunt moment încărcate de emoţie şi pentru Albert (11), fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan. “Albert aşteaptă, în fiecare an, să venim aici şi să facem comemorarea. Ştie că în acest fel face ceva pentru tatăl lui, ştie că el nu este un copil fără tată, ci un copil cu tată-erou. Adrian Iovan îl va însoţi în permanenţă, de acolo, de Sus”, ne-a mai spus Romaniţa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?