Românii primesc banii înapoi până la sfârșitul anului

Românii care au donat în urmă cu doi ani în cadrul subscripţiei publice pentru cumpărarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, Cuminţenia Pământului, îşi vor putea recupera banii până la sfârşitul anului. Guvernul a aprobat azi o Hotărâre prin care stabileşte modalităţile de restituire.Documentul stabileşte data de 30 septembrie 2018 ca termen limită pentru donatorii neidentificaţi care vor să obţină banii, dar n-au transmis până acum nicio cerere la Ministerul Culturii şi nici n-au donat prin virament bancar sau ordin de plată, scrie tvr.ro.

Cei care au donat prin SMS vor beneficia de rectificarea facturii, prin scăderea sumei depuse. Chiar şi donatorii care nu vor să le fie restituite donaţiile vor trebui să anunţe Ministerul Culturii până la 30 iunie, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

100.000 de români au donat în total peste un milion de euro pentru cumpărarea operei de artă, dar banii n-au fost suficienţi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?