ROMANII AU TALENT 2013: Ce va face BRUNO ICOBET cu premiul de la Românii au Talent

Bruno Icobet
Bruno Icobet

BRUNO ICOBET a câştigat premiul de 120.000 de euro la ROMANII AU TALENT 2013.

BRUNO ICOBET este câştigătorul CONCURSULUI ROMÂNII AU TALENT 2013

Dresorul Bruno Icobet, impreuna cu cei trei caini, a castigat titlul de cel mai talentat roman in finala Romanii au Talent, sezonul 3, ce a avut loc vineri seara. Concurentul a plecat acasa cu 120,000 de euro cu care a zis, mai in gluma-mai in serios, ca le va cumpara patrupedelor sale multe discuri.

"Este greu să te gândeşti la bani, atunci când nu îi ai, dar ca să dau curs exerciţiului de imaginaţie propus, pot să spun că mare parte din bani s-ar duce către băiatul meu, Vlad. Este extrem de talentat şi îşi iubeşte munca. Ar fi un start în viaţă frumos pentru el, aşa cum eu nu am avut. Pe urmă, aş pleca cu soţia şi căţeii într-o vacanţă frumoasă pe care nici măcar nu vă puteţi imagina cât de mult o merită. În ceea ce mă priveşte pe mine şi drumul pe care am pornit, voi putea organiza cursuri de educaţie canină şi disc-dog fără a mai fi necesară alergătura continuă după sponsori, voi putea cumpăra echipamente cu care cursanţii să practice sportul. Ar fi frumos, dar este doar un exerciţiu de imaginaţie", spune Bruno Icobeţ.

BRUNO ICOBET este câştigătorul CONCURSULUI ROMÂNII AU TALENT 2013

Când a păşit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, BRUNO ICOBEŢ a mărturisit simplu: „Nu am voce, nu dansez, am ceva mai special: relaţia cu câinii mei”. Vorbele sale aveau să îşi demonstreze imediat veridicitatea, numărul artistic prezentat de concurent cucerind imediat atât publicul, cât şi pe cei trei juraţi de la ROMÂNII AU TALENT.

„Îmi doresc ca un astfel de număr să câştige ROMÂNII AU TALENT. Mi se pare fantastic, e singura dată când am emoţie înainte de un număr”, spunea Mihai Petre la finalul reprezentaţiei lui BRUNO ICOBEŢ din SEMIFINALA 5, SEZONUL 3. 


Bruno Icobet a reusit sa-si convinga cainii sa danseze cu el fara sa le spuna nicio comanda vocala si fara nicio recompensa si a ridicat juriul in picioare cu numarul sau.

Aşadar, dragostea şi pasiunea sunt motivele pentru care BRUNO ICOBEŢ preferă să lucreze cu câinii, şi nu aspectul financiar cum ar crede unii.

De aceea chiar şi banii pe care i-ar putea câştiga în FINALA ROMÂNII AU TALENT i-ar investi tot îndisc dogging, sportul despre care BRUNO ICOBEŢ crede că celebrează legătura dintre câine şi om.

„Aş pleca cu soţia şi căţeii într-o vacanţă frumoasă pe care nici măcar nu vă puteţi imagina cât de mult o merită”, a povestit BRUNO ICOBEŢ. „Voi putea organiza cursuri de educaţie canină şi discdog fără a mai fi necesară alergătura continuă după sponsori, voi putea cumpăra echipamente cu care cursanţii să practice sportul”, a mai spus câştigătorul ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3. 


ROMANII AU TALENT. Lista celor 15 finalisti de la ROMÂNII AU TALENT 2013 care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de euro. Click pe numele fiecărui concurent pentru a vedea numărul care l-a dus în finală.

 • Bogdan Olteanu

 • Mircea Palamari

   Classic Beat Orchestra
 • Corul Fiat Lux

 • Diana Căldăraru

 • WhoGonStopUs

 • Gabriela Artene

 • Vlad Grigorescu

 • Ghenadie Rotari

 • Ana Munteanu

 • Camelia Duţă

 • dansatorii Alex şi Andra

 • Bruno Icobet

 • Eduard Andrei Sandu

 • Trupa Florea

 

 

FINALA ROMANII AU TALENT: Aprecieri- da, rezultate -ba

ROMÂNII AU TALENT: Încă un concurent aduce acuze grave

Narcis Iustin Ianău, băiatul cu voce de contratenor, s-a clasat pe locul al doilea în 2011, a avut parte de câteva concerte prin ţară şi cam atât. Vârsta adolescentină şi vocea specială n-au constituit o garanţie a unui viitor muzical excepţional, aşa că nu l-a susţinut nimeni în carieră. Mai mult, nici la selecţia naţională pentru Eurovision nu s-a bucurat de succes.

ROMANII AU TALENT: Andra l-a scăpat de spălătoria auto

Valentin Dinu e, deocamdată, singurul concurent care poate spune, cu mâna pe inimă, că participarea la show-ul ProTV chiar i-a schimbat viaţa. Din muncitor la o spălătorie auto a început o carieră în showbiz. Cele mai importante momente consumate până acum au fost când a cântat în duet cu trupa Holograf şi apoi cu Andra.

ROMANII AU TALENT: Mentalismul şi dansul mai au o şansă

Cristian Gog, câştigătorul celui de-al doilea sezon, a profitat nu doar de banii primiţi, ci şi de notorietatea câştigată la TV. A realizat un turneu prin ţară şi a încercat să convingă cât mai mulţi oameni să creadă în imposibil. Mihai Petrache a uimit cu talentul la dans. Aprecierea juriului i-a adus nu doar gloria locului secund, ci şi banii pentru a-şi deschide propria sală de dans. Cristian Leana a ieşit pe locul al treilea cu talentul lui de a rezolva un cub Rubik în doar câteva secunde. După stingerea reflectoarelor, viaţa băiatului de 17 ani a revenit la banalul de dinaintea show-ului. (sursa: ring.ro)

ROMÂNII AU TALENT. Şi-a pierdut pana, nu şi talentul! A fost un adevărat rockstar

SCANDAL INAINTE DE FINALA ROMANII AU TALENT

ROMANII AU TALENT: Deşi regulamentul spune foarte clar ca participantii emisiunii “Romanii au talent” care primesc in preselectii cel putin doi de “Da” din partea juriului vor merge in etapa urmatoare, foarte multi concurenti cred ca asta ii duce automat in semifinala. Astfel, in ultima vreme au fost lansate o serie de acuzatii la adresa show-ului din partea celor nemultumiti ca nu au fost selectati pentru etapa premergatoare finalei.

Primul care a vorbit in presa despre neseriozitatea echipei de la Romanii au talent, este Jean Claude Kadima care a acuzat ca a fost exclus pe nedrept din semifinale. “Nu m-au sunat, am vazut eu pe net. Dar nu stiam. Chiar trebuia sa am caz social ca sa intru. Nesimtiti. Eu nu am intrat ca intra cazurile sociale, ca sa faca aia diverstisment pe problemele lor. Sunt nesimtiti”, a declarat pustiul, citat de exclusivtm.ro

ROMÂNII AU TALENT, semifinala 4: INNA şi MANDINGA, invitate în emisiune. Cine va concura în FINALĂ

Dupa povestea simpaticului copil, un alt concurent si-a manifestat supararea de a nu fi participat in etapele live. Acesta este Erawyo, un dansator talentat si apreciat pentru miscarile sale puse intr-un show tematic… al dansatorului baut. El a primit trei “Da” din partea juratilor.

Tanarul a povestit totul intr-un clip postat pe youtube, in care sustine ca a inregistrat o discutie cu una dintre responsabilele care se ocupa de concurenti. Pentru a proteja identitatea femeii, Erawyo nu a lasat sa se auda ce spunea ea despre faptul ca nu a mai fost sunat, transpunand replicile in scris. Conform acestuia, reprezentantul “Romanii au talent” i-a explicat ca au existat prea multi concurenti, iar ei au incercat sa-i selecteze pe cei mai talentati.

Consursul are patru etape care sunt difuzate la TV: preselectiile, selectia concurentilor pentru semifinale, semifinalele care se transmit live si finala. Cea de-a doua etapa este, insa, ignorata complet de participantii care cred ca este dreptul lor sa fie in semifinale din moment ce au trecut de preselectii. ProTv nu a făcut nici o precizare la aceste acuzaţii. 

 

ROMANII AU TALENT. Jean Claude, care trecuse de faza preselectiilor calificandu-se mai departe, ii acuza pe organizatori si pe juriul emisiunii ca nici macar nu l-au anuntat ca a fost scos din competite.

Pustiul a fost laudat de Andra, Andi si Mihai Petre, care i-au dat trei "DA" si l-au anuntat ca merge in semifinale. Insa, desi Jean claude a asteptat cu sufletul la gura un semn de viata, nimeni nu l-a mai cautat.

 

“Nu m-au sunat, am văzut eu pe net. Dar nu ştiam. Chiar trebuia să am caz social ca să intru. Nesimţiţi. Eu nu am intrat că intră cazurile sociale, ca să facă ăia diverstisment pe problemele lor. Sunt nesimţiţi”, a declarat Jean Claude Kadima, in exclusivitate, pentruwww.exclusivtm.ro .

"Românii au talent" şi-a desemnat finaliştii


Ultima semifinală a celui de-a treilea sezon "Românii au talent", difuzată vineri seară, la Pro TV, a întregit echipa concureţilor care vor participa la finala concursului ce va avea loc pe 10 mai, informează postul de televiziune.
La finalul ediţiei, lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de Euro a fost completată. Astfel, Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duţă, dansatorii Alex şi Andra, Bruno Icobet, Eduard Andrei Sandu şi Trupa Florea sunt fericiţii concurenţi aleşi de public pentru marea finala "Românii au talent" din 10 Mai. Primul în topul preferintelor publicului a fost, vineri seară, Bruno Iacobet, alături de cei trei câini ai lui care au reuşit să impresioneze prin performanţa lor atât publicul, cât şi juriul.
"Sigur că aveţi nişte câini minunaţi, dar adevărata minune din viaţa lor, dumneavoastră sunteţi!", i-a spus juratul Andi, în timp ce Mihai Petre i-a mărturisit cu sinceritate că şi-ar dori foarte mult ca un astfel de număr nu numai să ajungă în finală, dar chiar să şi câştige.


Locul al doilea la "Românii au talent"i-a revenit ventrilocului Sandu Eduard Andrei care, împreună cu Nea’ Alecu au împins buna dispoziţie la cote maxime, fiind consideraţi de cei trei juraţi unul dintre cele mai bune numere de la "Românii au talent", remarcându-se prin umor de calitate şi o tehnică a interpetarii fantastică.
Pentru locul al treilea lupta s-a dat între Uninvented Theatre şi Trupa Florea. Deşi Uninvented Theatre au oferit un moment uimitor, plin de emoţie şi sensibilitate, juriul a decis că Trupa Florea şi performanta lor acrobatică extraordinară merită un loc în marea finală "Românii au talent"


Eduard Andrei Sandu și al său Nea Alecu, marii favoriți din finala marelui spectacol 

În seara de vineri, 10 mai, cei 15 finaliști de la Românii au talent se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, astfel că Stanleybet vine în întâmpinarea dorinței clienților săi și le oferă ocazia să mizeze pe câștigătorul show-lui de televiziune.

Cu o experiență de peste jumătate de secol în domeniu britanicii de la Stanleybet apreciază că mare favorit este Eduard Andrei Sandu, ventrilocul şi al său prieten Nea Alecu având o cotă de 1.70 să câștige al treilea sezon din Românii au talent și potul de 120.000 de euro.

Potrivit Stanleybet, mentalistul Vlad Grigorescu are și el șanse să câștige concursul, așa că cei care cred că au ghicit intențiile telespectatorilor au la dispoziție o cotă de 6.00 urmat de Mircea Palamari, dansatorul din Republica Moldova având o cotă de 7.50.

FINALA ROMANII AU TALENT. Pe scena vor urca Gabriela Artene, doamna cu voce de aur, Rotari Ghenadie si al sau acordeon, mentalistul Vlad Grigorescu, corul Fiat Lux, Diana Caldararu, fetita a carei voce a vrajit publicul inca de la primele note, dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care deseneaza povesti de dragoste pe nisip, Andra Pacurar si Alexandru Miculescu, cei care au demonstrat ca dansul sportiv si muzica populara se potrivesc de minune, dansatoarea de step Camelia Duta, Bogdan Oltean si ale sale picturi cu glitter, baietii de la Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari si ale sale miscari robotice, Bruno Icobet impreuna cu cei trei prieteni patrupezi, ventrilocul Eduard Andrei Sandu si trupa Florea, acrobatii care iti taie respiratia cu numerele lor, anunta Pro Tv.

 ROMANII AU TALENT, video cu numerele din finala ROMANII AU TALENT 2013

Vineri seara, in cadrul marii finale de la “Romanii au talent” nu vor lipsi nici premierele. Loredana impreuna cu Alex Velea si Cabron isi vor lansa “Viva Mamaia”, cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregatit un moment special, iar o alta surpriza va fi momentul lui Zoli Toth, care va canta la marimba.


 Articole recomandate

Adaugă părerea ta

 • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?