Romania - Suedia, marţi, 21.30. Anunţ important de la Cosmin Contra. Ce ne dezavantajează

 
Cosmin Contra
Cosmin Contra
FOTO: adevărul.ro

Cosmin Contra a declarat că starea gazonului de pe stadionul din Craiova este una proastă şi-i dezavatanjează pe jucătorii noştri în amicalul de marţi cu echipa Suediei, care are jucători masivi, majoritatea de peste 1,89-1,93 m, însă partida este şi un exerciţiu de adaptare la diferite condiţii de joc, ceea ce jucătorii au făcut foarte bine până în acest moment.Selecționerul crede că nordicii sunt avantajați de un teren mai prost, însă își laudă jucătorii pentru atitudinea de care dau dovadă.

"Starea gazonului va fi foarte grea, pe ei îi avantajează, pentru că sunt o echipă masivă, fizică. Pe noi ne dezavantajează, pentru că vom încerca să introducem o echipă care să îi pună în dificultate. Trebuie să ne adaptăm, iar băieții au făcut-o foarte bine până acum. Nu au existat plângeri, jucatorii au fost super profesioniști. Trebuie să alergăm mai mult și să ne batem mai mult pentru fiecare minge pe un asemenea teren.

Va fi un meci destul de greu, cu o echipă de Mondiale, care a eliminat Italia. Vom întâlni o echipă foarte bine organizată, nordică, puternică din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit. Noi venim după o victorie importantă în Israel, acolo unde băieții au reacționat foarte bine. Am analizat cele 15 minute mai puțin bune din a doua repriză și voi incerca să lucrez puțin tactic și o să le spun ce aștept de la ei mâine", a spus Cosmin Contra.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?