România, sub zodia furtunilor. Prognoza pe o lună. Cum va fi vremea până pe 19 august

 
România, sub zodia furtunilor. Prognoza pe o lună. Cum va fi vremea până pe 19 august
România, sub zodia furtunilor. Prognoza pe o lună. Cum va fi vremea până pe 19 august

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării.

Săptămâna 22.07.2019 – 29.07.2019

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile estice și nord-estice, iar în restul teritoriului temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.


Regimul pluviometric va fi deficitar mai ales în jumătatea vestică a țării, iar în rest se va situa în general în jurul celui normal pentru această dată.

Săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și la munte. Excepție va face sud-estul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

Săptămâna 05.08.2019 – 12.08.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile centrale, iar în rest va fi apropiat de cele normal al perioadei.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?