România, sfătuită să urmeze exemplul SUA cu ambasada de la Ierusalim

 
Dezvaluiri în scandalul Ierusalim. Negocierile secrete de la Moscova şi DC
Dezvaluiri în scandalul Ierusalim. Negocierile secrete de la Moscova şi DC

România este sfătuită să urmeze exemplul Statelor Unite şi să îşi mute ambasada în Israel din Tel Aviv la Ierusalim. Un fost strateg din echipa preşedintelui Donald Trump a îndemnat România să urmeze exemplul Washingtonului, dar şi să se implice activ pentru rezolvarea conflictului dintre israelieni şi palestinieni.

Donald Trump a anunţat în decembrie 2017 mutarea ambasadei Statelor Unite în Israel din Tel Aviv la Ierusalim. Mai multe ţări din Uniunea Europeană, printre care şi România, studiază posibilitatea de a lua aceeaşi decizie. Iar politicienii din partidul preşedintelui american susţin că decizia ar servi intereselor ţării noastre. 

Elroy Sailor are experienţă de două decenii în politica americană şi a făcut parte din echipa de tranziţie a lui Donald Trump. El susţine că România se poate implica în procesul de negociere a procesului de pace între israelieni şi palestinieni. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?