România, în doliu. Un mare nume din FOTBAL a murit

 
România, în doliu. Un mare nume din FOTBAL a murit
România, în doliu. Un mare nume din FOTBAL a murit
România, în doliu. Un mare nume din FOTBAL a murit România, în doliu. Un mare nume din FOTBAL a murit

Profesorul Gheorghe Popa a murit. Este autorul a șapte cărți cu Poli Timișoara și cu fotbalul din Banat.Gheorghe Popa avea 83 de ani și a fost fotbalist la nivelul Diviziei C, voleibalist la nivelul Diviziei B, gimnast și arbitru de gimnastică.

În ultimii ani, Gheorghe Popa a fost un scriitor prolific, dedicând mai multe lucrări clubului Politehnica Timișoara, dar și fotbalului din zona Banatului: ‘Gloria zilelor de ieri’ (2006), ‘Gloria alb-violetă’ (2008), ‘110 ani de fotbal în Banat’ (2010), ‘Poli 90, între lacrimi de bucurie şi tristeţe’ (2011), ‘Poli nu piere, va trăi mereu’ (2012), ‘Din lumea fotbalului’ (2013), ‘Poli din nou pe prima scenă a fotbalului românesc’ (2015).


Disparția profesorului Gheorghe Popa a fost anunțată de jurnalistul Octavian Stăncioiu, pe contul său de Facebook, scrie ziuadevest.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?