MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol

MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol
MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol
MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol Alexandra Pop, AUR pentru România, la Open-ul de JUDO de la Belgrad România, doi finalişti la Open-ul de JUDO de la Belgrad Alexandra Pop şi Marcel Cercea, AUR pentru România, la Open-ul de JUDO de la Belgrad

Medalii de aur pentru România la Openul de Judo de la Belgrad. Marcel Cercea a câştigat finala disputată cu francezul Samuel Zing la categoria 73 de kilograme, iar Alexandra Pop a învins-o pe britanica Kelly Staddon, la 48 de kilograme. Astăzi urmează o nouă zi de foc pentru România şi noi şanse la medalii.Judoka Marcel Cercea a obţinut aur la categoria 73 de kilograme după ce l-a doborât pe francezul Samuel Zingo printr-un ippon spectaculos. În calificări, românul a învins un sportiv din Germania şi unul din Estonia, iar în semifinale a trecut de francezul Julien La Rocca.

 

 

Alexandra Pop a obţinut medalia de aur la openul de judo de la Belgrad la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o în finală pe Kelly Staddon, din Marea Britanie. Disputa a fost una echilibrată până la final. Ultimele 30 de secunde au fost decisive pentru stabilirea câştigătoarei. Alexandra a reuşit procedeul câştigător, şi chiar dacă a primit o penalizare, a reuşit să apere cu succes avantajul luat.

Astăzi, judoka români vor intra pe tatami la categoriile superioare de greutate şi vor lupta să obţină noi medalii pentru România.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?