Eugen Tomac: În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro

 

Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat, duminică pe Facebook, că ţara noastră a împrumutat peste 11 miliarde de euro, în ultimele 11 luni, iar în acest context va fi interesant cum va proceda Eugen Teodorovici, prezidenţiabilul şi "ministrul discotecă", în campania electorală."Teodorovici, prezidenţiabilul de minus 11 miliarde În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro, mai mult decât împrumutam în plină criză economică. Tot 11 este şi numărul de luni rămase până la alegerile prezidenţiale. Va fi interesant să vedem o campanie electorală pentru preşedinţie cu ministrul discotecă în arenă", a scris Eugen Tomac, duminică pe Facebook, preluat de Mediafax.

Acesta a adăugat că PSD, cu un astfel de ministru cu "gândire tip Iliescu" va ajunge să îşi lanseze campania nu pe Arena Naţională, cu într-un club de fiţe din Capitală.

"Însă cu o gândire de tip Iliescu, suficient de îngustă încât să propună îngrădirea dreptului la muncă a cetăţenilor români din statele UE, mai degrabă va fi una ruşinoasă. 2019 va fi anul marilor schimbări, cu un PSD care îşi va lansa campania nu pe Arena Naţională, ci la vreun club de fiţe din Bucureşti. Ăsta e nivelul", a conchis Tomac.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Anca
09 Dec 13:03
Spitale nu sau construit, autostrăzi nici atât. Salarii si pensii nu sau mărit. Banii așadar au dispărut în buzunarele unora.
Răspunde
0 0
Fulga
10 Dec 22:25
2 In mare ai grăit bine dar cu pensii și salarii....soc ești pe alta planeta!!!!
0 0
Mihai
09 Dec 12:47
Să-l futteți pe Dragnea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?