România a câştigat două medalii la Campionatul European de șah rapid din Serbia

 

Sportivii români au cucerit două medalii, una de argint și una de bronz, la Campionatul European de șah rapid care are loc în Serbia, la Novi Sad, informează pagina de Facebook intitulată Mișcarea șahistă, citată de Agepres.Mălina-Andreea Aciu de la CSM Focșani 2007 a cucerit o prețioasă medalie de argint la categoria Under 14, iar Mihnea Costachi, Politehnica Iași, a obținut o medalie de bronz la Under 16.

Competiția continuă cu concursurile de dezlegări și șah blitz. Țara noastră este prezentă cu 10 concurenți la Campionatul European de șah rapid și blitz.


Competiția este organizată în mod separat, pentru fete și open, pentru categoriile de vârstă cuprinse între 8 și 18 ani.

Teodor-Cosmin Nedelcu, Răzvan-Gabriel Chivu, David Gavrilescu, Mihnea Costachi, Alexandru-Bogdan Bânzea, Andrei-Theodor Dolana, Robert-Paul Năstase, Matei-IonuțAcsinte, Mălina—Andreea Aciu și Andreea-Cristina Năstase sunt cei 10 jucători de șah din țara noastră participanți la turneu.

La aceste campionate continentale sunt prezenți 300 de șahiști din 22 de țări.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?