România 2019. Primarul Sibiului îi dă replica lui Dăncilă despre Iohannis

 

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, invitată în emisiunea România 2019 a făcut precizări despre Klaus Iohannis, pornind de la declarația făcută recent de Viorica Dăncilă, că președintele României nu ar putea suporta ideea unei femei premier. 

Primarul Sibiului a povestit despre Klaus Iohannis că: "Domnul președinte nu poate fi acuzat de misoginism. Eu vorbesc despre perioada când era primar. Domnul președinte este cel care a respectat și a promovat femeile. Aproape toți directorii din primărie erau femei. Nu doar că le-a promovat, dar avea un fel elegant de a se purta. Are un comportament exemplar. Era acel primar, care saluta femeia de serviciu."

Primarul Fodor a mai povestit că: "Iohannis este un om sensibil, care poate empatiza, dar are acest comportament care prin seriozitatea lui, prin atitudinea lui creează impresia că este distant, rece, dar este felul lui de a se comporta în aparițiile publice."

Edilul Sibiului a mai susținut că Iohannis este o persoană cu viziune și un bun strateg, dar are nevoie de un Guvern cu care să discute și împreună să găsească soluții pentru țară.

 

Cozmin Gușă vă așteaptă și duminică, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară a emisiunii, în direct de la Alba. 

Numărul la care puteți trimite un sms cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit. Telespectatorii pot vota de la ora 20:30. Costul unui sms este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dinca Vasile
20 Oct 08:34
Dna Primar, mai are iohanis casele pe care si le a insusit? Plateste pentru ele impozit?
Răspunde
0 0
Ilinca
19 Oct 22:12
De parcă nu ar fi suficienta PROSTIA, INCULTURA și MINCIUNA tova. Veorica arată și cât de mahalagioaică este. Simptomatic este că, nefiind în stare să aducă argumente, folosește adjective. Vă rog Tova. mergeți la școală și apoi să aveți curajul să apăreți în fața publicului. nu e de ajuns că-l concurați pe faimosul Bulă! Aspirați la Cartea recordurilor.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?