Românii participă la patrulele civile ale imigranţilor din Padova

 
Foto: http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/photography/padova/padova_1.jpg
Foto: http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/photography/padova/padova_1.jpg
Românii fac parte, începând de vineri, din patrulele civile de imigranţi din Padova. Iniţiativa a venit din partea unui jurnalist de origine egipteană, Ahmed Mohamed, care doreşte să pună capăt violenţelor comise de străini asupra italienilor.

Din patrule vor face parte, pe lângă români, şi reprezentanţi ai comunităţilor bulgară şi marocană din oraşul Padova. Acestea vor patrula în cartierele unde violenţele comise de imigranţi sunt frecvente.

Potrivit jurnalistului, imigranţii care trăiesc şi muncesc cinstit în Italia nu doresc să mai tolereze infracţiunile compatrioţilor lor aflaţi ilegal în această ţară, ale căror acte compromit bunul renume al unor comunităţi întregi.

Imigranţii doresc siguranţă în aceeaşi măsură ca şi italienii şi vor să facă dovada responsabilităţii faţă de ţara care i-a primit. Siguranţa şi crima nu au naţionalitate, a mai declarat Mohamed.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?