Romanița Iovan, îndurerată la parastasul de cinci ani al fostului soț

 
Romanița Iovan, îndurerată la parastasul de cinci ani al fostului soț
Romanița Iovan, îndurerată la parastasul de cinci ani al fostului soț

Ziua de duminică, 20 ianuarie 2019, a marcat împlinirea a cinci ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni, în care fostul soț al Romaniței, pilotul Adrian Iovan, și-a pierdut viața în mod tragic, lăsând multă durere în sufletele familiei sale. Creatoarea de modă își face în fiecare an datoria și îi organizează răposatului său partener de viață un parastas, în aceeași locație unde acesta și-a dat ultima suflare, unde invită apropiații, care asistă la o slujbă religioasă ținută în memoria pilotului care a murit ca un erou.Romanița a fost însoțită de familie și apropiați și a asistat la slujba religioasă ținută în memoria tatălui copilului ei, așa cum procedează în fiecare an. Deși aceștia nu au putut ajunge în locul unde s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian Iovan, din cauza stratului foarte gros de zăpadă, ceremonia a fost ținută în apropiere, iar pilotul a fost omagiat așa cum se cuvine.

Pentru că este creatoare de modă, Romanița a ținut să-și comemoreze fostul soț și prin intermediul artei sale, purtând o bluză ce avea imprimat mesajul „Cine crede-n zbor e stăpân peste zare”, care i-a emoționat pe admiratorii virtuali ai vedetei. Aceștia i-au urat Romaniței condoleanțe și toate cele bune în viitor. „Ne luăm la revedere de la acest loc încărcat de emoție și de la acești oameni minunați! Vă mulțumesc pentru gândurile pline de bunătate!”, a transmis Romanița în mediul virtual.

Sursa: click.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?