Robert Negoiță a construit o rampă de gunoi fără niciun aviz

 
Robert Negoiță a construit o rampă de gunoi fără niciun aviz
Robert Negoiță a construit o rampă de gunoi fără niciun aviz

Ambiția primarilor bucureșteni de a înființa companii proprii și de a pune monopol pe contracte duce la situații în care totul se face după ureche, în disprețul legii și al cetățenilor.În septembrie 2018, Primăria Sectorului 3 și-a înființat propria direcție de salubritate și a preluat atribuțiile de colectare și gestionare a deșeurilor de la operatorul privat care ridica gunoaiele din sector. Decizia s-a luat peste noapte, fără ca direcția nou înființată să fie pregătită pentru o asemenea sarcină. Primarul Robert Negoiță a constatat, astfel, că nu dispune de suficiente mașini pentru câte deșeuri trebuie să ridice în fiecare săptămână. Așa că gunoiaele au rămas pe străzi preț de mai multe zile.

Pentru a ieși din acest impas, Negoiță a recurs la o cârpeală românească: a suplimentat numărul mașinilor de gunoi cu camionetele de la întreținerea parcurilor și a scurtat drumul acestora până la groapă. Ca să facă mai multe curse, mașinile nu duc gunoaiele la groapa de la Vidra (Glina a fost închisă în februarie), ci le descarcă pe un spațiu aflat la intersecția bulevardului Nicolae Grigorescu cu Splaiul Unirii.

Sursa: recorder.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ponta
25 Mar 12:56
pro romania va scapa de necazuri.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?