Ridzi contestată în stradă

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Spectacol de zile mari în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului. Televiziunea online Happy Fish şi Gazeta Sporturilor au parodiat în stradă evenimentul "Ziua Tineretului". Reţeta a fost aceeaşi ca şi în luna mai scenă, artişti şi voie bună, cu singura deosebire că totul a costat cu 620.000 euro mai puţin.

Scandalul cheltuielilor neacoperite de la Ministerul Tineretului a început după ce jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au prezentat modul în care s-au cheltuit peste 600.000 euro pentru organizarea Zilei Tineretului. Doar închirierea scenei de la Costineşti a costat suma de 75.000 de euro. Obişnuiţi cu liniştea, angajaţii Ministerului Tineretului au privit miraţi de la ferestre spectacolul-parodie.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a declarat că a vrut ca Ziua Tineretului din acest an să fie cel mai mare eveniment organizat vreodată în România, în ciuda crizei economice.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?