REZULTATE TITULARIZARE 2013, EDU.RO a publicat REZULTATELE. VEZI NOTELE PROFESORILOR

TITULARIZARE 2013. Prezenţa profesorilor la examen a fost de aproape 90 de procente
TITULARIZARE 2013. Prezenţa profesorilor la examen a fost de aproape 90 de procente / FOTO: http://onflash.ro/
TITULARIZARE 2013. Prezenţa profesorilor la examen a fost de aproape 90 de procente Titularizare 2013 Concurenţă acerbă la TITULARIZARE 2013

REZULTATE TITULARIZARE 2013 EDU.RO: Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 august. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare în zilele de 5 august, până la ora 21,00 şi 6 august, până la ora 15,00.

REZULTATE TITULARIZARE 2013 EDU.RO:  Rata de promovare (cel puţin nota 5) înregistrată la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, din data de 30 iulie, înainte de soluţionarea contestaţiilor, este de 79,89%. Au fost evaluate lucrările a 29.509 de candidaţi. Dintre aceştia, 14.098 de candidaţi (47,78%) au obţinut note între 7 şi 10, iar 9.476 de candidaţi (32,11%), note între 5 şi 7. 160 de candidaţi au obţinut nota 10 (cei mai mulţi în Bucureşti - 19). Cel mai ridicatprocent al notelor peste 7 s-a înregistrat în judeţul Cluj (56,82%), iar cel mai scăzut procent, la acelaşi capitol, în judeţul Mehedinţi (30,02%).5.935 de participanţi au obţinut note sub 5.

REZULTATE TITULARIZARE EDU.RO. VERIFICĂ NOTELE PE FIECARE JUDEŢ AICI

EDU.RO REZULTATE TITULARIZARE 2013: Dezastru, peste 50% dintre candidaţi nu au luat nota de trecere

REZULTATE TITULARIZARE 2013 EDU.RO: Contestaţiile se depun în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene (astăzi, 5 august, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv mâine, 6 august, între orele 8.00 şi 15.00). Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la 
proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.
 Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Reamintim că la proba scrisă pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, s-au prezentat 32.374 de candidaţi (88,48%). 53 de candidaţi au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă, iar 7,6% dintre cei prezenţi s-au retras din motive personale sau medicale. Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural).
 
EDU.RO REZULTATE TITULARIZARE 2013: Dezastru, peste 50% dintre candidaţi nu au luat nota de trecere

EDU.RO REZULTATE TITULARIZARE 2013 Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.
REZULTATE TITULARIZARE 2013. La proba scrisă pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul preuniversitar, desfăşurată luni în 97 de centre, s-au prezentat 32.374 de candidaţi (88,48 la sută) dintr-un total de 36.587 de candidaţi care au obţinut dreptul de a participa.

Dintre cei prezenţi, 53 au fost eliminaţi din cauza unor tentative de fraudă (cei mai mulţi din judeţele Mehedinţi - 8 şi Constanţa - 5), iar 7,6 la sută dintre ei s-au retras din motive personale sau medicale. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2013 - 2014.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Lucrările scrise vor fi evaluate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel naţional, în 11 centre de evaluare. Primele rezultate vor fi afişate luni în fiecare centru de examen. Contestaţiile se înregistrează în perioada 5 - 6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Repartizarea candidaţilor pe posturile disponibile, pe perioadă nedeterminată, va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. Pe 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.

REZULTATE TITULARIZARE 2013. La nivel naţional, au fost scoase la concurs, în sesiunea 2013, 6.074 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Calendar titularizare 2013

27 mai - 28 iunie 2013 - Organizarea şi desfăşurarea probelor practice/ orale şi a inspecţiilor speciale la clasă

30 iulie 2013 - Desfăşurarea probei scrise

5 august 2013 - Afişarea rezultatelor

5 - 6 august 2013 - Înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare

7 august 2013 - Rezolvarea contestaţiilor

8 august 2013 - Afişarea rezultatelor finale

9 august 2013 - Etapa I de repartizare - pentru angajare pe perioadă nedeterminată

14 august 2013 - Etapa a II-a de repartizare - pentru angajare pe perioadă determinată

30 august 2013 - Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră 


REZULTATE TITULARIZARE 2013, PE EDU.RO: Rezultatele la examenul de TITULARIZARE 2013 vor fi afisate luni, 5 august, atat la centrele de examen, cat si pe pagina online a Ministerului Educatiei dedicata examenului de TITULARIZARE, respectiv pe titularizare.edu.ro.

REZULTATE TITULARIZARE 2013, PE EDU.RO: Subiectele si baremele de la examenul scris de TITULARIZARE 2013 au fost publicate online de catre Ministerul Educatiei. La sesiunea 2013 a concursului de ocupare a posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar a fost extrasa varianta numarul 2. Aproximativ 36.000 de candidati au sustinut examenul de titularizare. Anul trecut, 49,49% dintre candidati au luat note peste 7, minimul necesar pentru angajarea pe perioada nedeterminata.

TITULARIZARE 2013: Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural). Cele mai multe locuri vacante sunt pentru posturile didactice de educatoare/profesori pentru învăţământ preşcolar (1.248), învăţători/profesori pentru învăţământ primar (1.122), educaţie fizică şi sport (344), matematică (318) şi limba engleză (261). 

REZULTATE TITULARIZARE 2013, PE EDU.RO: Candidatii asteapta cu emotie rezultatele la examenul de TITULARIZARE, pe care l-au sustinut marti, 30 iulie. Pe forumul Ministerului Educatiei, mai multe postari tradeaza nerabdarea cu care asteapta sa afle notele la proba scrisa.

“Anul trecut s-au afisat online la ora 11… poate si luni vom afla la aceeasi ora”, scrie o candidata la examen, in timp un alt cadru didactic a postat urmatorul mesaj: “Si la definitivat s-au afisat anul acesta la 11 pe edu.ro, iar la centre erau colegii nostri care aflau rezultatele de la noi prin telefon….deci speram macar sa fie ca la def!!!!”.

Un candidat din Timis intreaba: “Buna ziua!Am si eu o intrebare: nota care se afiseaza luni este nota de la examenul scris sau este media cu nota de la inspectie?”. Un alt candidat i-a raspuns: “La centrul de concurs se afiseaza si media de repartizare”.

“Eu am o mare nelamurire. Care sunt criteriile dupa care un post este declarat titularizabil pe perioada nedeterminata? Eu am inteles ca, daca directorul considera ca postul nu e viabil pe cel putin 4 ani, atunci da postul la perioada determinata. Dar, exista doua situatii care nu au sens. Prima: postul este eliberat in sedinta publica inaintea concursului national, atunci cand un titular al scolii, titular, deci angajat pe perioada nederminata, ori isi da demisia, ori pleaca la alta scoala. De ce acest post nu apare la titularizabile pe perioada nedeterminata, mai ales in conditiile in care mai sint si alte posturi vacante la aceeasi disciplina in aceeasi scoala? A doua intrebare: daca acum, in vara un astfel de post vacant este considerat neviabil pe mai mult de un an, cum este posibila titularizarea pe acest post a cuiva in timpul anului? Aceste doua cazuri mie imi par cazuri clare de manipulare a posturilor dupa placul directorilor. Si , avand in vedere ca acum , la titularizarea dupa concurs, scoala are mult mai mari sanse sa primeasca un profesor bine pregatit, e clar ca nu e vorba de interesul invatamantului. Si seamana foarte tare a incalcare a drepturilor celor care dau concurs”, scrie un alt condidat la examenul de TITULARZIARE. 

“La modul general este greu sa va raspundem. La declararea posturilor se face o analiza in CA si CP al scolii dupa care se comunica situatia postului catre inspectorat. In primul rand puteti intreba unitatea de invatamant ulterior ISJ”, i-a raspuns ISJ-MS, pe forumul EDU.RO, scrie MondoNews.ro

REZULTATE TITULARIZARE 2013. Opt cadre didactice, printre care un preot, au fost eliminate din examenul de titularizare, pentru tentativă de fraudă. Cei opt profesori eliminaţi nu mai au voie să susţină examenul de titularizare în sesiunea viitoare şi au pierdut şi notele din anii anteriori, scrie gds.ro.

"Au existat opt cadre didactice care au încercat să fraudeze examenul. Unii au avut telefonul mobil asupra lor, alte cadre didactice au avut documente din care se puteau inspira", a declarat inspectorul general adjunct Vică Ungureanu de la ISJ Mehedinţi.

Unul dintre profesorii eliminaţi este un preot, care şi la examenul de acum doi ani a fost prins cu mâţa-n sac. Profesorul de religie avea asupra lui un telefon mobil pe care se pare că avea trecute răspunsuri. Altui cadru didactic eliminat din examen i s-a pus în vedere să scoată tot ce are în buzunar, constatându-se că venise bine "pregătit" cu tot felul de fiţuici. În alt caz, profesorul supraveghetor a descoperit metoda de inspiraţie pe podea, aproape de candidat.

TITULARIZARE 2013 A venit rândul profesorilor să dea examen. Astăzi are loc proba scrisă la titularizare. Examenul se dă în 97 de centre de concurs, la nivel naţional.

judeţul GORJ
20 de candidaţi / loc

judeţul TIMIŞ
15 candidaţi / loc

judeţul Bacău
1.000 de candidaţi înscrişi 

judeţul Braşov
902 cadidaţi înscrişi 

judeţul Vaslui
778 de cadidaţi înscrişi

TITULARIZARE 2013: Locuri multe la educatori, învăţători şi profesori de sport

TITULARIZARE 2013: Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 august. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare în zilele de 5 august, până la ora 21,00 şi 6 august, până la ora 15,00. 

TITULARIZARE 2013:  Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice din învăţământul preuniversitar se va desfăşura marţi, începând cu ora 10,00, în 97 de centre de concurs constituite la nivel naţional, fiind aşteptaţi să participe cei 36.587 de candidaţi. 

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Educaţiei Naţionale transmis AGERPRES, candidaţii au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau probele practice desfăşurate în perioada 27 mai - 28 iunie. 

Iniţial, în perioada 8-17 mai 2013, s-au înscris la concurs 38.554 de candidaţi, dintre care 4.964 de educatoare/profesori pentru învăţământ preşcolar, 4.747 de învăţători/profesori pentru învăţământ primar, 3.962 de profesori de limba şi literatura română, 3.243 de profesori de educaţie fizică şi sport şi 2.618 profesori de limba şi literatura engleză. 

TITULARIZARE 2013: Tot ce trebuie să ştii despre examenul profesorilor

TITULARIZARE 2013:  Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2013, au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural). Cele mai multe locuri vacante sunt pentru posturile didactice de educatoare/profesori pentru învăţământ preşcolar (1.248), învăţători/profesori pentru învăţământ primar (1.122), educaţie fizică şi sport (344), matematică (318) şi limba engleză (261). 

TITULARIZARE 2013:  Concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar presupune susţinerea unei probe practice sau inspecţii speciale la clasă şi a unei probe scrise din didactica specialităţii. Pentru susţinerea probei scrise, candidaţii vor fi prezenţi în sala de concurs, cel mai devreme la ora 8,00 şi cel mai târziu la ora 9,00, înainte de comunicarea subiectelor. După primirea subiectelor de concurs de către candidaţi, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depăşit cu 1-2 ore doar în cazul candidaţilor cu deficienţe vizuale grave. 

TITULARIZARE 2013:  Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităţilor naţionale şi baremele de evaluare pentru cele 148 de discipline de concurs sunt asigurate de Centrul National de Evaluare şi Examinare şi vor fi publicate, după susţinerea probei scrise, pe http://subiecte2013.ro

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 august. Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare în zilele de 5 august, până la ora 21,00 şi 6 august, până la ora 15,00. 

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. 

TITULARIZARE 2013: Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 9 şi 12 august 2013, iar repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată, în 14 august 2013. 

TITULARIZARE 2013: Profesorii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2013, au avut posibilitatea de a folosi acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea 2013. 

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul http://titularizare.edu.ro.


Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?