REZULTATE FINALE BAC 2018. Elevul care și-a văzut visul împlinit după contestații

 
Rezultate BAC 2018
Rezultate BAC 2018

REZULTATE FINALE BAC 2018. Încă un absolvent de clasa a XII-a din Bistrița-Năsăud a obținut note maxime pe linie la Bacalaureat, în urma contestațiilor, astfel că numărul mediilor de 10 a crescut la șase. Totodată a crescut și rata de promovare la nivel județean, de la 69,22% la 71,54%.REZULTATE FINALE BAC 2018. Numărul mediilor de 10 la Bacalaureat a crescut de la cinci la șase în Bistrița-Năsăud, în urmă corectării lucrărilor după contestații. Absolventa care a obținut în această etapă media 10 este Paula Georgescu, absolventă a Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud, secția Matematică-Informatică, care a contestat notele obținute la matematică  și anatomie, de 9,9, respectiv 9,6.

REZULTATE FINALE BAC 2018. Cinci absolvenți de clasa a XII-a din Bistrița-Năsăud au obținut medii de 10 înainte de contestații: Albu Maria şi Bugnariu Ana Maria,  ambele absolvente ale Liceului „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului; Mureşan Eliza Adela, absolventă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Beclean; Scurtu Andrada de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”- Bistriţa şi Coman Corina Mirela, absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa.

REZULTATE FINALE BAC 2018. După contestații, în Bistrița-Năsăud a crescut și rata de promovare la examenul de Bacalaureat. Mai multe pe realitateadebistrița.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?