REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI. O pană de curent a întârziat examenul la matematică

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI / FOTO: http://www.monitorulbt.ro

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI. Elevii care au terminat clasa a VIII-a şi au susţinut examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ vor afla primele rezultate  pe 29 iunie. REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI. Mulţi dintre candidaţii care au susţinut probele scrise au declarat că subiectele au fost uşoare şi speră că REZULTATELE LA EVALUARE NAŢIONALĂ să fie pe măsura aşteptărilor. De nota la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ depinde ADMITEREA LA LICEU, după REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 BOTOŞANI Elevii care au terminat clasa a VIII-a şi au susţinut examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ vor afla primele rezultate  pe 29 iunie. Mulţi dintre candidaţii care au susţinut probele scrise au declarat că subiectele au fost uşoare şi speră că REZULTATELE LA EVALUARE NAŢIONALĂ să fie pe măsura aşteptărilor. De nota la examenul de EVALUARE NAŢIONALĂ depinde ADMITEREA LA LICEU, după REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ.

Elevii care vor fi nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatie tot pe 29 iunie, intre orele 16.00 si 20.00. Contestatiile la EVALUAREA NATIONALA BRĂILA vor fi solutionate in intervalul 30 iunie – 2 iulie, elevii urmand a afla rezultatele finale la EVALUARE in data de 3 iulie 2013.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 BOTOŞANIUrmeaza repartizarea computerizata in liceele din BOTOŞANI

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 BOTOŞANI. Notele obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2013 de absolventii de clasa a VIII-a din Sibiu vor conta la admiterea la liceu, care se va desfasura in trei etape.

In prima etapa de admitere la liceu se pot inscrie candidatii din seria curenta, precum si cei din seriile anterioare care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2013 – 2014. in intervalul 5-10 iulie vor fi completate optiunile in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a. Listele cu candidatii vor fi afisate pe 17 iulie la scolile unde elevii au invatat si la liceele unde au fost repartizati, iar pana pe 26 iulie pot fi depuse efectiv dosarele de inscriere.

ADMITERE LICEU 2013BOTOŞANIA doua etapa de admitere va avea loc in perioada 17 iulie – 1 august pentru candidatii din seria curenta, precum si pentru cei din seriile anterioare care nu vor implini 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2013 – 2014. In intervalul 17-22 iulie vor fi completate fisele de optiuni de catre candidatii care nu au participat la prima repartizare si de catre cei care au ramas nerepartizati.

ADMITERE LICEU 2013 BOTOŞANI Repartizarea computerizata a candidatilor din etapa a doua de admitere va avea loc pe data de 25 iulie, in aceeasi zi urmand sa fie afisate listele la scoli si licee. Candidatii repartizati vor putea depune dosarele de inscriere la licee in zilele de 25 si 26 iulie. Pe 26 iulie, liceele vor transmite situatia locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in cadrul celor doua etape, iar in intervalul 29 iulie – 1 august vor fi rezolvate, de catre comisia judeteana de admitere, situatiile speciale, respectiv cele privind candidatii care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen si cei care nu au participat la primele doua etape.

ADMITERE LICEU 2013 BOTOŞANI In cea de-a treia etapa de admitere la liceu, repartizarea computerizata va avea loc in zilele de 5 si 6 august, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau cei care si-au incheiat situatia scolara mai tarziu.

Elevii care au absentat la probele de examen vor putea fi înscriși în clasa a IX-a în cea de-a treia etapă de înscrieri pe locurile rămase libere, clasa a IX-a fiind obligatorie.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 BOTOŞANI. Pană de curent, la matematică

Joi candidatii de la evaluarea nationala au sustinut proba de foc, cea de matematica. In doua centre au fost probleme inainte de inceperea probei, din cauza unei avarii la reteaua de alimentare cu energie electrica.

Din cele declarate de inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Mihaela Hunca, presedintele comisiei judetene de evaluare, cu sprijinul Prefecturii avaria a fost remediata in timp util.
„Dimineata a fost un mic incident. La Scoala 14 si Scoala 11, inainte de ora noua, a fost o pana de curent electric, dar  avaria a fost remediata cu sprijinul Prefecturii”, a spus Mihaela Hunca, scrie evbt.ro.
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?