REZULTATE BAC 2014 DUPĂ CONTESTAŢII. O elevă PREMIANTĂ A AVUT UN ŞOC la AFIŞAREA REZULTATELOR

 
Eleva a primit nota doi. 
Eleva a primit nota doi. 
FOTO: http://adevarul.ro/

REZULTATE BAC 2014.  O elevă de la Liceul "Mihail Kogălniceanu" din Vaslui a avut parte de un şoc la afişarea rezultatelor la Bacalaureat 2014. 

REZULTATE BAC 2014. Deşi a făcut o lucrare aproape perfectă la proba de Anatomie, iar în urma evaluării răspunsurilor de către profesorul de la clasă se aştepta la o notă  de 9.70, eleva a primit nota 2. Luni, teza fetei a fost vizualizată de un profesor desemnat de Inspectoratul Şcolar, care a confirmat că aceasta a fost notată greşit, scrie adevarul.ro.

REZULTATE BAC 2014. Diana Georgiana Stoleriu este unul dintre elevii cu rezultate foarte bune ai Liceului „Mihail Kogălniceanu” (LMK) din Vaslui. La Bacalaureat, aceasta a fost notată cu 9.90 la proba de matematică şi 8.80 la cea de limba română.

REZULTATE BAC 2014. Convinsă că este vorba de o greşeală la transcrierea notei, eleva a mers luni, însoţită de părinţi, la liceu. În urma verificărilor făcute de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui s-a constatat că nu este vorba de o greşeală de transcriere, ci pur şi simplu lucrarea a fost notată cu 2.00. 

REZULTATE BAC 2014. Tot la solicitarea ISJ Vaslui, lucrarea elevei a fost vizualizată de un profesor de biologie care avea să confirme că, în baza răspunsurilor oferite, lucrarea ar fi trebuit să fie notată cu peste 9.50. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
dana
11 Jul 11:05
contestatiile se depuneau in data de 07.07, iar rezultatul la contestaiii se afiseaza astazi, 11.07; cum a reusit un professor trimis de eleva sa vizualizeze lucrarea, cand acest lucru nu este posibil legal in aceasta perioada?
banuiesc ca si acesta stire face parte din folcolrul oral.......
Răspunde
8 0
gogu
08 Jul 13:36
Pai si atunci, care-i explicatia ??!! Cred ca una singura: profesorul care a notat-o cu 2 era manga, atata timp cat merita "peste 9,50" ! La Vaslui e o stare naturala !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?