Rezoluția surpriză pe care o va lansa PSD la Congresul extraordinar din martie

Declarație bombă a liderului PSD Vaslui. Dumitru Buzatu nu exclude o rezoluţie principială a PSD privind derapajele puterilor statului."În momentul acesta, sunt în partid dezbateri în legătură cu subiectele care vor fi abordate la Congresul extraordinar din martie. Sigur, o rezoluţie care să exprime în mod principial poziţia PSD faţă de anumite fenomene care se produc şi faţă de derapajele care se produc între puterile statului. Trebuie să ne înţelegem foarte bine aici: puterile statului sunt separate, dar nu sunt independente. Actul de justiţie este independent, nu justiţia ca atare. Justiţia este o putere a statului. Nu pot exista puteri independente. Ele se supun unui control reciproc permanent", a declarat lliderul PSD Vaslui, la RFI.

Atenţionat că magistraţii l-ar putea contrazice, liderul PSD Vaslui a răspuns: "S-ar putea, dar n-am inventat eu această teorie, este înrădăcinată şi fundamentată în Drept. Trecând dincolo de zona în care orice afirmaţie poate fi contrazisă, dacă ne raportăm la contextul democratic actual, la regulile care guvernează mecanismul democratic, n-ar avea de ce".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?