Revoltător. Victor Ciorbea, iertat de ANAF de o datorie de uriașă la stat

 
Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Victor Ciorbea, fostul Avocat al Poporului care a făcut mai multe servicii PSD în ultimii trei ani, a primit o nouă bonificație de la Putere. Ciorbea și soția au fost iertați de o datorie de 270.000 mii lei la stat, după ce nu au mai plătit impozite de 10 ani!

Victor Ciorbea este unul dintre beneficiarii controversatei amnistii fiscale date de Eugen Teodorovici și guvernul PSD

Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit 100.000 de lei pe impozite restante din 2008 și le-a fost șters restul de datorie, de aproape 270.000 de lei, informează Europa Libera.

Fostul șef al Avocatului Poporului era înglodat în datorii la data la care a preluat șefia instituției care este, după Constituție, singura care poate ataca ordonanțele de urgență ale Guvernului.

Numirea a venit în guvernarea Victor Ponta, în 2014. La acel moment, Victor Ciorbea avea datorii de peste un milion de euro la o bancă pentru casa din Floreasca, în apropierea lacului, de 700 m și cu piscină.

Victor Ciorbea nu mai plătise din 2008 asigurările de sănătate, iar din 2013, nici impozitele pe venit. În aceeași situație se afla și soția sa, Lacrima, alături de care are o firmă de avocatură.

În perioada în care a condus Avocatul Poporului (2014-2019), familiei lui Victor Ciorbea i-au crescut datoriile la stat și și-a restructurat și datoriile la bancă pentru creditul luat pentru vila din Floreasca.

Victor Ciorbea adunase la ANAF impozite pe venituri și pe asigurările de sănătate de peste 165.000 de lei, iar o ordonanță de urgență pe care Guvernul Dăncilă a dat-o în august l-a înscris în lista celor care beneficiază de ștergerea penalităților.

Avocatul Poporului, noi privilegii. Pensie specială pentru Victor Ciorbea


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
04 Oct 15:10
M-am saturat sa injur si sa blestem bolsevicii.
Răspunde
0 0
Asa sint platite SLUGILE ciumei rosii !!! Cu banii contribusbililor !!!
04 Oct 13:52
Ciopalacul presteaza si e platit cu banii poolimii !?
Răspunde
0 0
Efendi
04 Oct 13:46
Să ierți porcul de Ignat...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?