Revoltător. Cornuri cu mucegai şi mere stricate, oferite elevilor la o şcoală din Hunedoara. FOTO

 

Bătaie de joc la adresa copiilor care riscă să se îmbolnăvească în urma hranei pe care o primesc la şcoală. O fetiţă de la o unitate de învăţământ din municipiul Hunedoara a primit la şcoală un corn plin cu mucegai, scrie realitateadehunedoara.net

Revoltată, mama copilei a publicat imaginile cu produsul oferit spre consum elevilor.

Fotografiile cu cornul plin cu mucegai au stârnit un val de reacţii negative. Mai mult, o altă mămică a afirmat că elevilor li s-ar fi oferit şi mere stricate, stafidite. „Astăzi la Colegiul Tehnic Matei Corvin, programul „cornul, laptele și fructul”!”, a scris, pe Facebook, mama fetiţei care a publicat şi imagini cu cornul mucegăit. Culmea, produsul era în termenul de valabilitate. Cel puțin asta arăta pe ambalaj. Mama copilei a sesizat autoritățile, îndemându-i și pe alți părinți care s-au mai confruntat cu aceeași situație, să facă același lucru. „Eu l-aș obliga pe producător să-și hrănească toată familia cu aceste cornuri. Cu el în frunte”, a comentat cineva, la vederea fotografiilor.

Pe “fir” au intrat și inspectorii de la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor DSVSA Hunedoara, sesizați, în scris, de mama fetiței. În urma unui control, s-a constatat că, într-adevăr, cornurile erau mucegăite, conducerea unității de învățământ, precum și furnizorul, fiind sancționate contravenționale.

Inspectorii DSVSA Hunedoara spun că vor face controale și în alte școli pentru a verifica starea produselor oferite copiilor în cadrul programului „Cornul și laptele”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?