"Reţete anticriză", o nouă emisiune marca The Money Channel

 
Foto: cotidianul.ro
Foto: cotidianul.ro
Criza a paralizat economia. Fobia decizională şi hernia de buget au luat în stăpânire piaţa, iar nivelul lichidităţilor scade alarmant. România are nevoie de specialişti care să vindece maladia economiei. Din 14 septembrie, The Money Channel propune "Reţete anticriză", un hard-talk ce face transfuzie de soluţii economice, cu invitaţi care identifică şi promovează spiritul antreprenorial.


Emisiunea prezintă cele mai relevante strategii, reţete şi soluţii pentru redresarea economiei şi relatează poveştile de succes ale companiilor care dau semne de revenire în aceasta perioadă dificilă.

În rubrica Agenda zilei se va face auzită vocea antreprenorilor, apoi urmează rubrica Minutul adevărului, unde comunitatea de business va prezenta guvernanţilor soluţii pentru ieşirea din criz.

Emisiunea se încheie cu prezentarea tendinţelor din economie, tranzacţiilor sau fuziunilor ce urmează să fie încheiate, dar şi intrărilor sau mutărilor aşteptate în piaţă.

"Reţete anticriză" se va transmite în fiecare luni, la ora 19:00 şi este moderată de Daniel Apostol.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?