Restricţii pe Drumul European 70, pentru maşinile de peste 3,5 tone

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
Maşinile cu o greutate mai mare de 3 tone şi jumătate nu mai pot circula pe Drumul European 70, între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia.

Restricţia a fost impusă după ce autorităţile au constatat că podul din dreptul localităţii Ciochiuţa nu mai este sigur şi se poate prăbuşi. Podul a fost reparat de trei ori în ultimele şase luni. Cei mai nemulţumiţi au fost şoferii de autocamioane care acum, sunt obligaţi să facă un ocol de aproape 100 de kilometri.

"Traficul pentru maşinile până la 3.5 tone nu are niciun fel de problemă. La ora actuală se fac reparaţii sub acest pod. În principiu, sâmbătă dimineaţa la ora 7 vom întrerupe traficul definitiv să facem reparaţii şi e posibil ca sâmbătă şi duminică traficul să fie închis", a declarat Sorin Duducea, director Drumuri şi Poduri.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?