Restricţii de circulaţie pe Centrura de Vest din Ploieşti, de luni

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Veşti proaste pentru şoferi! De luni dimineaţă, pe Centura de Vest a Ploieştiului au fost impuse restricţii de circulaţie, pentru că se reiau lucrările de reabilitare a şoselei. Drumul spre Valea Prahovei, şi aşa de coşmar, va fi acum aproape imposibil de parcurs. Pe o porţiune de aproape un kilometru, sensul Bucureşti - Braşov este blocat, iar traficul se desfăşoară alternativ, pe cealaltă bandă.
Luni dimineaţă, la ora 9 fix, muncitorii au blocat sensul spre Braşov. Spre disperarea şoferilor.

Muncitorii spun însă că nu pot lucra decât dacă traficul este oprit.


"Se face restricţie ca să putem continua lucrările (...) Nu se poate lucra în trafic", a declarat Dan Bană, şef Şantier Centura de Vest.

Restricţiile vor fi menţinute cel puţin două luni de zile. Noaptea vor fi instalate semafoare. Ca şi cum nu era de ajuns, doi kilometri mai încolo, a fost impusă o altă restricţie. Aici, maşinile nu pot circula cu mai mult de 40 de kilometri pe oră, pentru că şoseaua este foarte îngustă.

Şoferii care vor să evite nebunia de pe şoseaua de centură au la dispoziţie o alternativă prin Ploieşti, însă nici aici nu vor scăpa de aglomeraţie.

Lucrările de reabilitare la Centura de Vest au început în noiembrie 2007. Până acum, din cei 12 kilometri de drum au fost reparaţi doar 5. Termenul de finalizare este sfârşitul acestui an.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?